Kas var būt gardāks par svaigi pagatavotu ēdienu, kas papildināts ar aromātiskiem garšaugiem.
Lielveikalos svaigus garšaugus var iegādāties jebkurā gadalaikā. Tomēr šāda pirkuma izmaksas nebūs mazas, un garšaugu garša nebūs tik laba kā vasarā.
Lai aromātiskos garšaugus varētu izmantot visu gadu, vienkārši sasaldējiet tos olīveļļā. Tas saglabās to garšas īpašības. Turklāt saldēti garšaugi nezaudē savas priekšrocības, tie saglabā visas uzturvielas.
Vēl viena šīs metodes priekšrocība ir tā, ka nav jātērē laiks garšaugu atkausēšanai: tos var izmantot kā ledus gabaliņus.
Lai uzzinātu, kā sasaldēt garšaugus olīveļļā, ej uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Ļoti laba recepte uzkodai no parastām bietēm; Gatavoju katru otro dienu un neapnīk (salāti visiem gadījumiem)by Jeļena Kuzmenko
- 3 lietas, kas notiek, ja izlietnē ieber pusglāzi sālsby Anete Vītola
- Modes eksperti nosauc vismodernākos 2025.gada audumu rakstus: modes dāmas jau papildina savus skapjusby Laura Blūma