Kas var būt gardāks par svaigi pagatavotu ēdienu, kas papildināts ar aromātiskiem garšaugiem.
Lielveikalos svaigus garšaugus var iegādāties jebkurā gadalaikā. Tomēr šāda pirkuma izmaksas nebūs mazas, un garšaugu garša nebūs tik laba kā vasarā.
Lai aromātiskos garšaugus varētu izmantot visu gadu, vienkārši sasaldējiet tos olīveļļā. Tas saglabās to garšas īpašības. Turklāt saldēti garšaugi nezaudē savas priekšrocības, tie saglabā visas uzturvielas.
Tevi arī varētu interesēt
Vēl viena šīs metodes priekšrocība ir tā, ka nav jātērē laiks garšaugu atkausēšanai: tos var izmantot kā ledus gabaliņus.
Lai uzzinātu, kā sasaldēt garšaugus olīveļļā, ej uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Spēja saprast dzīvnieku valodu un ieraudzīt nākotni: papardes īpašais spēks Saulgriežu laikā – Senlatviešu tradīcijasby Laura Andersone
- Astronumerologs Kristaps Baņķis paredz, ka Latvijai priekšā stāv izaicinošs laiks, un tam ir konkrēti izskaidrojami iemesliby Sandra Vīgante
- Kā pasargāt dārzeņus no baltmušas – kaitēklis pat nedomās nolaisties uz jūsu dobēmby Anete Goba